fbpx
Programare
Programare
Programare

In cadrul Clinicii OneLife va puteti programa pentru servicii medicale de urologie: consultație urologie, control urologie, ecografie aparat urinar (vezica urinara, rinichi, prostata), pachete analize urologie (PSA, FREE PSA, sumar urina, urocultura, creatinina serica, uree serica, glicemie).

Cand este cazul sa merg la urolog?

Vi se poate recomanda un consult urologic de specialitate, atunci cand problema cu care va confruntati nu mai e de competenta medicului de familie, medicului generalist sau al ginecologului dumneavoastră. Vom reda mai jos cateva simptome care indica faptul ca va confruntati cu probleme la nivelul tractului urinar, care necesita vizita la urolog:

 

Barbati: disconfort la urinare (usturime, durere), urinari frecvente (cu precadere pe timpul noptii), pierderi involuntare de urina, incapacitate de abstinenta urinara, proces dificil/defectuos de urinare (jet urinar slab, urinare incompleta), sangerari la urinare sau ejaculare, incapacitatea de a obtine sau a mentine erectia,  dureri la nivelul testiculelor, dureri lombare, infertilitate, modificari vizibile ale dimensiunii testiculelor.

 

In cazul pacientilor de sex masculin cu varsta mai mare de 50 de ani se recomanda efectuarea controalelor periodice pentru screening cancer de prostata.

Femei: incapacitate de abstinenta urinara, pierderi involuntare de urina, infectii urinare, dureri lombare, sangerari la urinare

Programari telefonice sau online

021 9011
031 9984

Preturi

 • CONSULT MEDIC SPECIALIST UROLOGIE200      150RON

 • CONSULT MEDIC SPECIALIST UROLOGIE + ECCOGRAFIE APARAT URINAR 300      250RON

  ( VEZICA URINARA, RINICHI, PROSTATA)

 • ECCOGRAFIE APARAT URINAR 250      200RON

  ( VEZICA URINARA, RINICHI, PROSTATA)

 • PACHETE ANALIZE

  ( PSA, FREE PSA , SUMAR URINA, UROCULTURA, CREATININA SERICA, UREE SERICA, GLICEMIE )

 • CONTROL150      100RON

Informatii medic

MEDIC SPECIALIST UROLOGIE - DR RANJBAR KHADIVI NASER

2018 All Rights Reserved. Designed & Developed by AdvertMinds