Programare
Programare
Programare

UroCT

Va confruntati cu probleme ale tractului urinar? In urma unei consultatii specializate, medicul va poate recomanda efectuarea urografiei prin tomografie computerizata, respectiv UroCT. 

 

Urografia prin tomografie computerizata are rolul de a evalua tractul urinar, rinichii, vezica urinara si uretrele care transporta urina de la rinichi la vezica urinara. 

 

Sunt pacienti care se confrunta cu prezenta sangelui in urina (hematuria), care au suferit de cancer in trecut, sau care prezinta anomalii in cazul infectiilor urinare recurente. Pentru toate aceste cazuri, UroCT-ul este tehnica imagistica primara utilizata in evaluarea cazurilor. 

 

Orice forma de cancer a tractului urinar poate fi depistata prin UroCT, sau chiar si banalele pietre la rinichi sau din vezica urinara. 

 

UroCT-ul este o investigatie care presupune injectarea intravenoasa a substantei de contrast, fiind necesara pentru evidentierea structurilor din rinichi, uretre si vezica urinara. Evidentierea acestor structuri va permite medicului radiolog sa evalueze si sa detecteze eventualele anomalii. 

 

Este recomandat consumul de apa anterior examinarii pentru a se dilata vezica urinara. 

 

Pretul unei investigatii de tip UroCT nativ la clinica OneLife este de 390 de Lei, iar substanta de contrast costa 240 de Lei. Pentru programari nu ezitati sa ne contactati telefonic sau sa completati formularul pentru programari online de aici: https://clinicaonelife.ro/#programare

 

2018 All Rights Reserved. Designed & Developed by AdvertMinds