fbpx
Programare
Programare
Programare

RMN si CT – COVID-19

In contextul starii de urgenta declarata de autoritati in Romania, Clinica OneLife anunta ca isi continua activitatea cu acelasi program de functionare.

Pentru a asigura desfasurarea activitatii de investigare RMN si CT a pacientilor in conditii de maxima siguranta, in interiorul clinicii vor fi maxim 3 pacienti, alaturi de personalul medical.

Serviciile de imagistica isi vor pastra preturile promotionale cu 40% reducere atat pentru investigatiile de tip CT, cat si pentru investigatiile RMN.

Autoritatile permit deplasarile cu scopuri medicale , drept pentru care, daca medicul dvs. curant va recomanda investigarea RMN sau CT, clinica OneLife va sta la dispozitie. Rugamintea noastra, pentru siguranta dvs. si a celor din jor, este sa respectati cu strictete urmatoarele reguli de conduita sociala:

 

·   Evitati zonele agglomerate (zone de recreere, adunari, cozi

·   Evitati spatiile de joaca pentru copii

·    Limitati cat de mult contactul direct cu alte persoane

·    Evitati atingerea suprafetelor din spatii publice: balustrade, butoane de lift, clante etc. In cazul in care sunteti nevoiti sa o faceti, nu va atingeti fata decat dup ace va spalati pe maini minim 20 de secunde si va dezinfectati.

·    Daca sunteti nevoit sa iesiti, pastrati 1.5 m distanta fata de restul persoanelor pe care le intalniti. Daca utilizati transportul in comun, nu stati fata in fata cu alte persoane.

·    Igienizati-va mainile dupa ce folositi transportul in comun

·    Va incurajam sa mergeti pe jos daca aveti de parcurs distance mici, in detrimental mijloacelor de transport in comun

·    Daca dvs. sau membri apropiati ai familiei ati revenit recent dintr-o zona de risc, ramaneti in carantina 14 zile, impreuna cu familia

·    Limitati folosirea banilor fizici, optand pentur plata cu cardul/telefonul

·   Folositi prosoape de hartie pentru a va sterge mainile

·    Atunci cand stranutati sau tusiti, acoperiti-va nasul si gura

·    Aerisiti camerele in care locuiti de mai multe ori pe zi

·   Nu administrati medicamente fara prescriptia medicului

·    Utilizati masca de protectie acoperindu-va complet gura si nasul

·    La intoarcerea acasa, schimbati hainele si asigurati-va ca le depoitati intr-un loc izolat pana cand aveti posibilittea sa le spalati

·   Dupa scoaterea hainelor, igienizati-va si ulterior imbracati haine curate

·    Incaltamintea trebui mereu descaltata in acelasi loc, pe care se prefer sa nu-l tranzitati

 

2018 All Rights Reserved. Designed & Developed by AdvertMinds