Programare
Programare
  • 031 9984
  • Str. Zarii Nr. 12
  • Luni-Vineri: 08:00 - 00:00 | S: 8:00 - 20:00
Programare

Din perspectiva pacientului

Atunci cand o pacienta, in semn de multumire, ne trimite un testimonial dincolo de experienta de 30 de minute in cadrul clinicii, pentru a veni in ajutor celorlalti pacienti.

Buna ziua,

Va trimit cateva randuri in semn de apreciere si multumire pentru serviciile oferite. Voi detalia experienta traita pentru ca vreau sa evidentiez cat de mult a contat suportul vostru pentru mine in momentele in care am apelat la o investigatie prin computer tomograf.

Sa incep cu simptomele: am 25 de ani si sunt o persoana activa. Obisnuiesc sa fac efort fizic pentru a-mi mentine tonusul fizic si psihic. In ultimele zile constat dureri acute in partea stanga si senzatie de amaraciune in gura si in gat. Ma consult cu familia si ma sfatuiesc sa o las mai moale cu munca/efortul, cel mai probabil e o criza de fiere (de unde gustul de amaraciune permanent).

Simptomele se acutizeaza pe zi ce trece – dureri tot mai mari, care nu cedeaza la analgezice, senzatie permanenta de amar, lipsa de pofta de mancare. Decid sa ma programez la o ecografie abdominala. Citesc pe internet cum trebuie sa te pregatesti inainte de ecografia abdominala si respect, in dimineata cu pricina, indicatiile oferite de Google: bea apa cat mai multa inainte de ecografie. Zis si facut.

Intinsa pe masa din cabinetul medicului, acesta-mi plimba frenetic dispozitivul aparatului ecograf si scoate sunete ingrijoratoare: aaah, aoleu, hmmm. Ma intreaba, intr-un final, daca am baut apa inainte sa vin la programare. Confirm. Ma trimite sa ma plimb jumatate de ora intrucat nu-si da seama daca pe ecograf vede stomacul meu plin de apa, sau este o tumoare.

Tocmai murise un var de-al meu de 26 de ani din cauza unei tumori abdominale. Este, poate, cea mai lunga plimbare de 30 de minute din viata mea. Imi trec prin minte mii de ganduri care incep cu “daca”.  Intoarsa dupa cele 30 de minute, medicul decide sa imi faca o noua ecografie. Constata ca da, era stomacul meu plin de apa si-mi arata cum apa a fost absorbita intre timp de vezica urinara. Respir usurata. Totusi, constata o formatiune suspecta atasata pe splina – chist splenic si-mi recomanda sa fac computer tomograf pentru a-si confirma diagnosticul + o analiza de sange care ar confirma daca acel chist splenic este de tip hidatic sau nu.

Asa am ajuns la voi – singura clinica in cadrul careia mi-a fost garantat ca pot face computer tomograf si primi rezultatele investigatiei in 24 de ore lucratoare. Cand afli ca ai putea avea o problema de sanatate, vrei sa rezolvi in secunda doi, vrei sa se termine cat ai pocni din degete. Am ajuns la voi si intregul tratament – de la cum am fost primita de fata de la receptie si pana la email-ul primit in dimineata celei de-a doua zile cu interpretarea rezultatului – m-au linistit! Va multumesc!

M-am intors la medicul de medicina interna cu interpretarea si ma linisteste ca este un chist splenic, cu care, cel mai probabil m-am nascut si a crescut odata cu mine.  Imi explica de ce trebuie sa ma operez: “are diametrul de 10 cm si risti sa se sparga in orice moment, punandu-ti viata in pericol”. Decid ca trebuie sa ma operez.

Acum va scriu dupa interventia chirurgicala prin care tocmai am trecut si ma simt foarte bine! Va multumesc ca ati favorizat si grabit procesul de investigatie si va doresc mult succes pe viitor!

Cu drag,

Adriana

2018 All Rights Reserved. Designed & Developed by AdvertMinds