fbpx
Programare
Programare
Programare

DESPRE NOI

OneLife - Centru de excelenta in imagistica

Centrul OneLife ofera servicii complexe de radiodiagnostic si imagistica medicala incluzand: RMN si Tomografie Computerizata. Clinica dispune de personal format din cadre universitare, medici primari si specialisti care ofera servicii de un inalt profesionalism. Conducerea este formata dintr-o echipa cu indelungata experienta in management.

Intelegem cat de importanta este acuratetea diagnosticului in tratarea la timp a celor mai complicate cazuri medicale, drept pentru care punem la dispozitia pacientilor nostri aparatura de ultima generatie pentru toate examenele de tip screening.

De ce sa alegi OneLife?

Scopul nostru este PRECIZIA rezultatelor

Medicina evolueaza rapid, la fel si patologiile si afectiunile cu care ne confruntam in fiecare zi. De aceea investim in permanenta in aparatura de ultima generatie si in instruirea personalului OneLife - pentru a garanta acuratetea rezultatelor oferite pacientilor nostri.

PRETURILE noastre sunt transparente

Incercam sa oferim pacientilor care ne trec pragul cele mai competitive preturi din piata. OneLife isi propune sa ofere tuturor pacientilor dreptul la investigatii medicale de top efectuate intr-un centru de excelenta, la cele mai mici preturi cu putinta. Mentinem, totodata, standardele inalte de examinare CT si RMN.

TIMP rapid de examinare

Timpul este poate cel mai de pret adjuvant in determinarea si tratarea cu succes a unei afectiuni. Prin utilizarea celor mai performante tehnologii si echipamente de RMN (SIEMENS MAGNETOM ESSENZA 1.5 A Tim + Dot System) si CT, facem tot posibilul ca timpul rapid de examinare si furnizare a rezultatelor sa fie aliatul de incredere al pacientilor nostri.

Valorile noastre

INCREDERE

Ne dorim sa fim partenerul de incredere al pacientilor nostri, liantul care consolideaza increderea pacientului in el insusi, in sansele de vindecare si la nivel general, in sistemul privat de sanatate din Romania.

PRECIZIE

Diagnosticul oferit unui pacient ii poate schimba viata in cateva minute. Avem grija ca rezultatele examinarii sa fie cat mai precise cu putinta si punem accent pe modul in care ele sunt transmise pacientilor nostri.

GRIJA

Valorificam serviciile oferite, interactiunea cu pacientii, colegii si partenerii nostri prin grija pe care o manifestam fata de ei. Ne propunem sa impactam in mod pozitiv experientele traite in cadrul OneLife.

Galerie

2018 All Rights Reserved. Designed & Developed by AdvertMinds