fbpx
Programare
Programare
Programare

Computer tomograf la plamani – Investigatia necesara post Covid-19

In ultimii doi ani de cand lumea se confrunta cu pandemia cauzatoare de infectia cu Sars-CoV-2, s-a confirmat ca persoanele infectate au dezvoltat forme de pneumonie. Desi majoritatea dintre acestea sunt afectiuni pulmonare moderate, se recomanda investigarea plamanilor printr-un computer tomograf, mai ales, post Covid-19.
 
De ce se recomanda CT torace/la plamani post Covid-19?
 
Tomografia computerizata post Covid-19 se recomanda in cazul pacientilor confirmati Covid si vindecati pentru a putea urmari stadiile de leziuni cauzate de infectia cu noul coronavirus. Este vital sa cunoastem tipul de leziuni si modul in care acestea pot evolua la nivelul plamanilor pentru a putea trata cu un tratament corespunzator, si evita eventuale degenerari. 
 
Tromboembolismul pulmonar - poate fi depistat prin CT torace
 
Prin CT-ul pulmonar poate fi analizara concret intinderea si aspectul leziunilor pentru a determina stadiul acestora: usor, mediu sau sever. In ultima perioada s-a adus in discutie tromboembolismul pulmonar rezultat in urma infectiei cu noul coronavirus. Aceasta afectiune se manifesta prin prezenta cheagurilor de sange in arterele care iriga plamanul, iar radiografia computerizata poate depista aceste cheaguri pentru a fi tratate corespunzator. 

COMPUTER TOMOGRAF TORACE POST COVID

AI GRIJA DE PLAMANII TAI

Investigheaza-ti Plamanii pentru a Identifica la Timp Afectiunile Cauzate de Infectia cu Virusul SARS-CoV-2


Programări la: 031 9984

165 RON cu Interpretare Inclusa


Urmarirea imagistica a pacientilor post-Covid este recomandata pentru a identifica patologii asociate, pe baza solicitarii medicului curant sau a medicului de familie. Motivul principal consta in evitarea complicatiilor pulmonare si vasculare. 
 
La momentul de fata nu poate fi determinata o anumita categorie de pacienti care trebuie sa urmeze aceste investigatii post boala, pentru ca inclusiv pacientii cu forme usoare sau moderate de pneumonie pot ramane cu urme care sa le afecteze plamanul pe termen mediu si lung. 
 
Asadar, pentru a putea tine din scurt orice afectiune ulterioara, este necesar ca pacientii care au avut o infectie confirmata de coronavirus, sa intre in screening pulmonar. Cu atat mai mult, recomandarea este vitala in cazul pacientilor care au si alte boli asociate. 
 
Cu incredere, la OneLife
 
In cadrul clinicii OneLife, oferim atat servicii de testare RT PCR si Antigen pentru depistarea infectiei cu noul coronavirus, dar si servicii de imagistica ultraperformanta prin tomografie computerizata si rezonanta magnetica. 
 
Pentru a beneficia de aceste servicii, este ecesar sa va programati anterior si sa respectati normele impuse de autoritati pentru siguranta dumneavoastra, a personalului si a celorlalti pacienti: sa va prezentati la timp la programare, sa va dezinfectati inainte de a intra in sala de asteptare, sa purtati masca obligatorie in spatiile inchise si sa pastrati distanta corespunzatoare fata de alte persoane.
 
  • Programari/ Informatii CT si RMN: 031 9984
  • Programari/ informatii Testare RT PCR Covid-19: 021 9011
  • Share this post

Articolul anterior Examinarea RMN doare?

2018 All Rights Reserved. Designed & Developed by AdvertMinds